آزمایشگاه فرین با سال ها تجربه در زمینه انواع آزمایشات، تست امیکرون را به درخواست شما در محل انجام می دهد.
ویروس کرونا از ابتدا تا کنون جهش های بسیاری داشته است که این جهش ها در کشورها و آزمایشگاه های ویروس شناسی جهان ثبت و بررسی می شوند. سازمان جهانی بهداشت این جهش ها را بررسی و موارد مشکوک را تحت نظر میگیرد و موارد خطرناک را نام گذاری میکند و علائم و هشدارهای مربوط به جهشهای خطرناک را منتشر می کند. جهشهای ویروس کرونا از ابتدا تا کنون معمولا موجب افزایش سرایت پذیری و افزایش شدت علائم و میزان مرگ و میر شده اند. این جهش ها با نام های الفبای یونانی نام گذاری می شوند. جهش هایی مثل آلفا، بتا، دلتا و… موجب پیکهای شیوع و مرگ و میر شده اند.
امیکرون اولین بار در بوتسوانا و آفریقای جنوبی در اواخر نوامبر 2021 شناسایی شد. موارد به سرعت در کشورهای دیگر ظاهر و تکثیر شدند. تا دسامبر، امیکرون باعث شد که تعداد موارد روزانه در ایالات متحده به بیش از یک میلیون افزایش یابد. امیکرون بیشتر از دلتا قابل انتقال است. گزارش های اولیه از آفریقای جنوبی نشان میدهد که موارد ابتلا به سرعت از 300 در روز به 3000 در روز طی یک دوره دو هفته ای افزایش یافته است. این مطلب احتمالاً سبب شد تا در اکثر کشورها به نوع غالب تبدیل شود. بیش از 30 جهش امیکرون روی پروتئین اسپایک ویروس است، بخشی که به سلولهای انسانی متصل میشود، و اعتقاد بر این است که چندین مورد از آنها احتمال عفونت را افزایش میدهند. بنابراین، بخشی از قابلیت انتقال افزایش یافته آن ممکن است ناشی از توانایی آن برای فرار از برخی پاسخهای ایمنی باشد، به ویژه در افرادی که قبلاً آلوده شده اند اما واکسینه نشده اند. اگرچه امیکرون تعداد موارد بی سابقه را ایجاد کرده است، به نظر می رسد این نوع از انواع قبلی شدت کمتری دارد. بر اساس گزارش هفتگی بیماری و مرگ و میر CDC از 28 ژانویه، عواملی مانند مدت زمان بستری در بیمارستان، بستری شدن در آی سی یو و مرگ، کمتر از پیک های قبلی همه گیری بوده است.
تشخیص امیکرون مبتنی بر سه مورد است. مورد اول علائم بالینی شامل تب، لرز، سرفه، عطسه، گلو درد، آبریزش بینی و… است. مورد دوم تصویربرداری است که توسط سی تی اسکن انجام می شود. مورد سوم استفاده از تست های آزمایشگاهی است.
علائم حیاتی و تصویربرداری ممکن است دقیق نباشند و تشخیص امیکرون را قطعی نکنند زیرا ممکن است علائم بیماری اختصاصی نباشند و پزشک احتمال بیماری دیگری را نیز بدهد؛ مثلا بیمار آبریزش بینی دارد و پزشک علاوه بر امیکرون، احتمال حساسیت فصلی را نیز مطرح کند. امیکرون خیلی کمتر از جهش های قبلی درگیری ریوی می دهد و تشخیص آن معمولا با سی تی اسکن صورت نمی گیرد و فقط در افرادی که تنگی نفس دارند یا علائمی از درگیری ریوی دارد، درخواست سی تی اسکن می شود.
مطمئن ترین و دقیق ترین روش تشخیصی استفاده از تست های آزمایشگاهی است. تست های آزمایشگاهی در صورت منفی بودن ممکن است دقیق نباشند ولی اگر مثبت باشند، تشخیص و تایید بیماری کووید19 قطعی است.
تست رپید یا سریع قابل تهیه از داروخانه ها است ولی به دلیل آشنا نبودن افراد عادی با نحوه ی درست گرفتن تست، ممکن است نتایج آن درست نباشد. این تست در آزمایشگاه ها به راحتی قابل انجام است و نتیجه ی آن به سرعت در اختیار فرد آزمایش دهنده قرار خواهد گرفت. آزمایشگاه فرین با جدیدترین تست های تشخیصی امیکرون و کادری مجرب و خبره در کوتاه ترین زمان و با دقت بالا تست رپید را برای مراجعه کنندگان انجام می دهد.
تست الایزا یا آنتی بادی در آزمایشگاههایی که دستگاههای مربوط به شناسایی امیکرون را دارند قابل انجام است. آزمایشگاه فرین نتایج حاصل از سطح آنتی بادیهای شما را با جدیدترین دستگاههای دنیا و کیتهای تشخیصی به روز در اسرع وقت و با دقت بالا در اختیار شما قرار خواهد داد.
تست پی سی آر در مراکز بهداشت دولتی و آزمایشگاهها قابل انجام است. نکتهی حائز اهمیت این است که کیتهای تشخیصی کووید19 باید مطابق با آخرین جهشها به روز باشند تا ارزش تشخیصی تست افزایش یابد. آزمایشگاه فرین جدیدترین کیتهای تشخیصی امیکرون را دارا میباشد و با استفاده از نمونه گیرهای خبره، تلاش می کند بهترین و دقیق ترین تست ها را برای شما انجام دهد
انواع تستهای امیکرون مدت زمان خاصی را برای آماده شدن جواب نیاز دارند. آزمایشگاه فرین با داشتن جدیدترین و به روز ترین تجهیزات تشخیصی و کادر مجرب، در اسرع وقت جواب تستهای امیکرون مراجعه کنندگان عزیز را آماده می کند.
تست پی سی آر کووید١٩ به صورت روزانه در اختیار مراجعه کنندگان قرار میگیرد تا هم از بیماری یا سلامت خود آگاه شوند و هم در صورت نیاز به ارائهی جواب تست به فرودگاه ها، شرکت ها، ادارات و…، در اسرع وقت اقدام کنند.
تست الایزا یا آنتی بادی نیز در آزمایشگاه فرین با بیشترین سرعت ممکن انجام میشود و در عرض 24 تا ۴٨ ساعت در اختیار مراجعه کنندگان عزیز قرار خواهد گرفت.
تست رپید یا سریع به صورت سرپایی و به فاصلهی کوتاهی از انجام تست در اختیار فرد تست دهنده قرار می گیرد.
امیکرون نسبت به جهش های قبلی کووید19 قدرت سرایت پذیری به مراتب بالاتری دارد. خروج از قرنطینه و منزل حتی برای انجام تست می تواند منجر به انتقال بیماری به سایر افراد جامعه شود. همچنین ممکن است فرد بیمار از نظر جسمی قادر به خروج از منزل نباشد که این مورد به وفور در سالمندان قابل مشاهده است. انجام تست امیکرون در منزل توسط تکنسین های مجرب و خبره ریسک انتقال بیماری را کاهش می دهد و همچنین از زحمت بیمار می کاهد. آزمایشگاه فرین به عنوان یکی از آزمایشگاه های پیشرو در این امر، خدمت انجام تست امیکرون در منزل را ارائه می دهد. هر سه تست آنتی بادی، پی سی آر و رپید توسط آزمایشگاه پاتوبیولوژی و تشخیص طبی فرین در منزل انجام میگیرد.
همان طور که گفتیم امیکرون نسبت به سایر جهش های کووید19 سرایت پذیری بیشتری دارد. این امر موجب انتقال سریع بین کارگران یا کارمندان می شود و کارخانه، شرکت یا اداره ی مربوطه، نیروی کار خود را از دست خواهد داد. امیکرون در عین سرایت پذیری بالا ممکن است کاملا بی علامت و یا با عوارض خفیف باشد. این موضوع نشان دهنده ی لزوم غربالگری کارمندان از نظر ابتلا به امیکرون است. مسلما انتقال تمام کارمندان یا کارگران برای انجام تست به آزمایشگاه امری غیر منطقی، هزینه بر و بسیار دشوار است. در عوض، انجام تست در محل کار هم بسیار از نظر زمانی و اقتصادی به صرفه است و هم امکان غربالگری سریع را به دست می دهد. آزمایشگاه فرین با ارسال تکنسینهای نمونه گیر مجرب با جدیدترین و به روزترین امکانات، امکان انجام تست امیکرون در محل کار را فراهم کرده است و در اسرع وقت جواب تست ها را برای شرکت ها، ادارات و کارخانه ها ارسال خواد کرد.
آزمایش در منزل و یا در آزمایشگاه فرین | راحتی شما دغدغه ماست!
در آزمایشگاه پاتوبیولوژی فرین، متخصصان و پرسنلی گرد هم آمدهاند که مشتاق ارائه بهترین خدمات با محوریت رضایتمندی بیمار میباشند و نسبت به تقویت و رشد علمی مجموعه و پیشرفت آن متعهد هستند.
Copyright © 2023 Shahrokhi TM
برای خدمات نمونه گيری در منزل و محل كار شماره تماس خود را ثبت کنید تا همكاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگيرند.